I'm Not A Thief, I'm A Treasure Hunter

Godkväll
 
har haft fullt upp idag, sprungit på stan, joggat, tvättat håret osv, började dagen med att få reda på att det var över halva klassen (bildare och musikare) som fått F på det senaste Matte provet, omfg, men som tur var tillhörde jag minoriteten som klarat de! AWH YEAH!
 

hade sedan en soft engelska lektion eftersom jag ör klar med allt, typ, skrev på min engelska fanfiction hemma, gäller bara att hitta den, huhu :c, svenskan var inställd för bildarna och vi hade även en lärarfri bildlektion i slutet av dagen, efter det så drog jag raka vägen till stan med Amanda som jag inte träffat på as länge, köpte en ny vit stickad tröja och en 16mm töjning, eller ah, hon i kassan sa att den var 16, men kände inget "motstånd" då jag tryckde i den och så vit jag vet så är mina tunnlar jag hade innan 14, men men..
 
fikade på kvartersbageriet, blev en räkmacka, kollade på kläder och sedan slutade vi upp utanför bion och bara småpratade vilket var väldigt mysigt, vi bestämde även att försöka börja gymma tsm efter påsk, :'3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0